img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-6-2023 19:19

Boscafé de Busjop Heythuysen en 't Veerhuis Wessem allebei in 'Terras Top 100' 2023

Heythuysen/Wessem - 26 juni 2023 - Op maandag 26 juni is de ranglijst bekendgemaakt van de 15e editie van de Terras Top 100 van Misset Horeca. Boscafé De Busjop in Heythuysen staat op de 16e plaats staat en Café-Maasterras 't Veerhuis uit Wessem is gestegen van de 69e naar de 62e plaats op deze prestigieuze lijst. Een geweldige prestatie van beide horecagelegenheden. De provinciewinnaar van Limburg is Zoes in Helden, gemeente Peel en Maas (op de 14e plaats).  

img

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De Misset Horeca Terras Top 100 biedt terrassen een podium, feedback, rapportages en handvatten om nog succesvoller te worden.

De Hoofdjury bestaat onder meer uit een aantal oud-winnaars zoals De Werf in Veere, ’t Gerecht in Heerenveen, Wollebrand in Honselersdijk, De Boterlap Harderwijk, Van Speijk in Egmond aan Zee, Brasa in Purmerend en De Veranda in Amsterdam. Zij doen daarom niet mee aan de strijd om de Terras Top 100 en staan in de Eregalerij.

De Ranglijst

De Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bijvoorbeeld op een pretpark) en er bediening aan tafel plaatsvindt. In een eerste ronde hebben alle deelnemende terrassen twee anonieme, onaangekondigde bezoeken gekregen. Tijdens deze bezoeken letten juryleden op tientallen aspecten van het terras. De uiteindelijke top-7 kreeg tot slot een bezoek van ruim een uur van de hoofdjury. Zij hebben onder andere gesproken over het terras en bedrijf, de bedrijfsvoering, personeel en productkeuze.

Foto's FB 't Veerhuis en Boscafé De Busjop
260623/HvL
 

Wellicht interessant