img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-8-2023 09:30

Maarten Verschuuren nieuwe fractievoorzitter Samen Verder Leudal

Leudal - 26 augustus 2023 - Samen Verder krijgt een nieuwe fractievoorzitter in de gemeenteraad: Maarten Verschuuren. Maarten volgt in september Leon Linssen op, die in augustus aangaf verder te gaan als eenmansfractie. De wisseling van het fractievoorzitterschap gaat per direct in. Tijdens de raadsvergadering van 26 september treedt hij voor het eerst op als fractievoorzitter.

img

Maarten zit sinds 2022 in de gemeenteraad en is al langer actief lid van de Commissie Sociaal. In het dagelijks leven is de in Heibloem wonende Maarten (40 jaar, gehuwd, twee dochters) zelfstandig ondernemer in de zorg.

Maarten is een relatief nieuw gezicht in de Leudalse politiek. Zijn motivatie om actief te worden komt voort uit zijn wens en behoefte om dingen anders aan te pakken bij de gemeente Leudal. Dichter bij de mensen, kijkend vanuit kansen en mogelijkheden in plaats van regels en beperkingen.

Samen met de raadsfractie, bestaande uit Hen Sleven, Patty Peeters, Tim Knubben, Carole Piepers en Dirk Voermans, en alle andere actieve leden van zijn partij, gaat Maarten vol energie aan de slag om verandering te weeg te brengen.

Bron Samen Verder Leudal
Foto Samen Verder Leudal
260823/HvL

Wellicht interessant