img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-9-2023 13:29

Zanggroep Kazoo zingt Sting

Heythuysen - 9 september 2023 - Zeven jaar na het succesvolle ‘Simon and Garfunkel’ concert is het nu de beurt aan Sting. Op zaterdag 28 oktober zullen de dames van Zanggroep Kazoo, onder leiding van Pieter Steenvoorden, de muziek van Sting op geheel eigen wijze ten gehore brengen tijdens het concert ‘Every breath you take’ in De Bombardon te Heythuysen. Het koor wordt bijgestaan door een grote live band en de solisten Renée Steenvoorden en Robbert Suilen. De presentatie is in handen van Henk Schroen.

img

‘Fragile’, ‘Every breath you take’, ‘Englishman in New York’, ‘Fields of Gold’,  dit zijn maar enkele van de vele songs die worden uitgevoerd, waarbij de presentatie in handen is van Henk Schroen. Een absolute aanrader voor iedereen die van de muziek van Sting en The Police houdt.

Op 1 september is de kaartverkoop van start gegaan bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a).Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar voor € 15,00 i.p.v. de vastgestelde prijs van € 17,50.Wees er snel bij, want op = op.

"Noteer zaterdag 28 oktober alvast in uw agenda en laat u een avond lang meevoeren in de muzikale wereld van Sting en Zanggroep Kazoo!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

090923/HvL

Wellicht interessant