img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2024 11:20

De Leudalzangers - Vastelaovesconcert 2024

Heythuysen - 3 januari 2023 - De Leudalzangers verzorgen, samen met het Symfonie Orchestra Rosgialverde, op zondag 4 februari het traditionele Vastelaoves Promsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’ in De Bombardon in Heythuysen. Ook deze editie is weer een nieuwe mix van klassieke flair, bekende internationale melodieën, Limburgse schwung en carnavalsschlagers. Met medewerking van de solisten Daphne Ramakers en Pascal Pittie.

img

Trendy

Dit jaar hebben De Leudalzangers opnieuw de samenwerking gezocht met de sopraan Daphne Ramakers en de tenor Pascal Pittie. De kracht en de souplesse van de stemmen worden in harmonische samenzang bij elkaar gebracht, ondersteund door internationale muzikanten van het Symfonieorkest Orchestra Rosgialverde. Hierdoor krijgt het geheel een licht klassieke, trendy signatuur.

Knipoog

Dit alles onder leiding van dirigent Jan Mertens. Het belooft weer een overtuigende knipoog naar de Night of the Proms te worden, waarmee het publiek alvast in optimale vastelaovesstemming wordt gebracht.

Praktische informatie

wanneer - zondag 4 februari 2024, aanvang 14.11 uur

waar - De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2, Heythuysen

kaarten - € 20,00

kaartverkoop - kaarten zijn te koop bij Verheggen Mode, Dorpsstraat 33 te Heythuysen of via pr@leudalzangers.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

030124/HvL

Wellicht interessant