img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-12-2023 19:00

Wegens groot succes nóg een keer ‘Zanggroep Kazoo zingt Sting’

Heythuysen - 24 december 2023 - Op zaterdag 28 oktober jl. brachten de ruim veertig dames van Kazoo, onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Steenvoorden, de prachtige muziek van Sting op geheel eigen wijze ten gehore tijdens het concert ‘Every breath you take’ in Heythuysen. Het concert was in korte tijd uitverkocht! Op veler verzoek daarom op zaterdag 6 januari een extra voorstelling. De kaartverkoop gaat hard. Wil je erbij zijn? Koop dan snel een ticket!

De dames worden ook ditmaal weer bijgestaan door een grote live band en de solisten Renée Steenvoorden en Robbert Suilen.
 
‘Fragile’, ‘Every breath you take’, ‘Englishman in New York’, ‘Fields of Gold’,  dit zijn maar enkele van de vele songs die worden uitgevoerd, waarbij de presentatie wederom in handen is van Henk Schroen.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a) voor € 17,50. Wees er snel bij, want op = op. Ben je niet in de gelegenheid om hier een ticket te kopen, stuur dan een e-mail naar zanggroepkazoo@gmail.com.
 
Een absolute aanrader voor iedereen die van de muziek van Sting en The Police houdt!

Praktische informatie

wanneer – zaterdag 6 januari 2024, aanvang 20.00 uur

waar – De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen

entree - € 17,50

tickets - tickets zijn verkrijgbaar bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a) voor € 17,50. Ben je niet in de gelegenheid om hier een ticket te gaan kopen, stuur dan een e-mail naar zanggroepkazoo@gmail.com

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

241223/HvL

Wellicht interessant