img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-11-2023 16:52

Mannenkoor De Leudalzangers presenteert het Maestroconcert

Heythuysen - 8 november 2023 - Samen met Zangvereniging Vriendenkring Steyl en het muziekkorps St. Barbara uit Sittard-Sanderbout presenteert Mannenkoor De Leudalzangers op zondag 26 november in Heythuysen een concert waarbij meer dan 100 zangers en muzikanten tegelijk acte de présence geven. Naast gezamenlijke werken zal iedere vereniging ook apart enige stukken ten gehore brengen. Het concert staat onder leiding van Jan Mertens. 

img

Jan Mertens

Het concert staat onder de bezielende leiding van Jan Mertens. Hij is inmiddels al ruim tien jaar aan diverse koren en muziekverenigingen in het Limburgse verbonden. Tijdens hun repetities is het gevleugelde woord een volmondig: “Ja Jan”, indien een aanwijzing goed is begrepen.  

Hij beheerst de simultaan directie van koor en orkest als geen ander. Instrumentale en vocale solisten dragen hem op handen. Zelf speelt hij soms mee op dwarsfluit. Hij laat iedereen kennis maken met een veelheid van muzikale genres en is sterk betrokken bij de vernieuwing van het repertoire. Dit concert brengt een ware staalkaart van dat alles.

Praktische informatie

wanneerzondag 26 november 2023, aanvang 15.00 uur 

waar - grote zaal van De Bombardon in Heythuysen

entree - gratis

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

 

081123/HvL

 

 

Wellicht interessant