img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-7-2024 12:17

'Latin Jazz Trio Patrice Fisher in Concert' in Heythuysen

Heythuysen - 7 juli 2024 - Op vrijdag 26 juli organiseert Stichting Helende Harp een concert van Patrice Fisher uit New Orleans met haar combo in De Bombardon in Heythuysen. Geniet van een heerlijk latin jazz night met een swingend optreden van het inspirerende muzikale trio Patrice Fisher en haar combo. Zomerse sferen met zomerse muziek. 

img

Latin Jazz trip Patrice Fisher

De latin jazz-harpiste/componist Patrice Fisher geeft de voorkeur aan de muziek van New Orleans, Brazilië en Cuba, en zegt dat de harp niet alleen harmonieus ‘comfortabel’ is met de muziek, maar dat ze zich ook aangetrokken voelt tot de ritmische complexiteiten en syncopen: wat maakt dat je wilt dansen. Er zitten veel kanten aan deze lokale componist/harpiste. Het is niet ongebruikelijk om haar ’s ochtends met een klassiek optreden te zien en ’s avonds in een muziekclub. 

Stichting Helende Harp

In 2015 is de Stichting Helende Harp begonnen met het verzorgen van de opleiding tot harptherapie in de zorg voor Europese studenten. Christine Tourin is 30 jaar geleden gestart met deze opleiding en de Stichting Helende Harp is een van de inmiddels vijf locaties. 

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 26 juli 2024, aanvang 20.00 uur

waar - De Bombardon in Heythuysen

entree - € 10,00

tickets - te koop aan de deur bij de Bombardon of via de website shop.ikbenaanwezig.nl/…/patrice-fisher-arpa…

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

070724/HvL   
 
 
 

Wellicht interessant