img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-11-2023 11:55

Bond van Wapenbroeders - lezing oud-commandant der Lt-gen bd Leo Beulen

Roermond - 16 november 2023 - De Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo organiseert op vrijdag 24 november een lezing in het Generaal Spoor Paviljoen te Roermond. Luitenant-generaal b.d. Leo Beulen neemt u mee het besluitvormingsproces voorafgaande aan de inzet Defensie en deelt zijn visie op toekomstige ontwikkelingen naar aanleiding van de Defensievisie 2035. Het aantal plaatsen is beperkt, vol = vol. 

img

Luitenant-generaal b.d. Leo Beulen verzorgt een interessante lezing over zijn uitzendingen naar Bosnië en Afghanistan, maar hij zal in zijn verhaal veel meer ingaan op

-  de taken van de krijgsmacht

-   hoe komen missies tot stand en hoe gaat besluitvorming

-   herwaardering van de 1e hoofdtaak; beschermen eigen grondgebied en bondgenootschap

En verder zal hij ook aandacht besteden aan de huidige geopolitieke situatie en de oorlogen in Oekraïne en het Midden-Oosten.

Deze lezing word mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Stichting Koepel Veteranen- en Geüniformeerden Organisaties Limburg.

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 24 november 2023, aanvang 19.00 uur (zaal open 18.30 uur)

waar - Generaal Spoorpaviljoen Nationaal Herdenkingspark Roermond Maastrichterweg 19, Roermond

entree -  gratis voor leden Bond van Wapenbroeders, € 3,00 voor niet-leden

aanmelden - aanmelden is verplicht en kan per e-mail naar bvw.afd.roermond@gmail.com met vermelding van het aantal personen. Vol = Vol.

extra informatie - Parkeren kan bij de tennisvelden tegenover Kasteel Hattem (er kan slechts beperkt geparkeerd worden op de verharde wegen in het park. De parkeerplaats bij de tennisvelden is slechts enkele minuten lopen tot de ingang van het Paviljoen.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

161123/HvL

 

Wellicht interessant