img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-3-2024 15:28

Bond van Wapenbroeders - lezing LKol Pascal Limpens, commandant 30 Natresbataljon

Roermond - 11 maart 2024 - De Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo organiseert op vrijdag 22 maart een lezing in het Generaal Spoor Paviljoen te Roermond. Luitenant-kolonel Pascal Limpens neemt u mee in de zeer gevarieerde taakstelling van 30 Infanteriebataljon Bewaken en Beveiligen - beter bekend als 30 Natresbataljon - met als kerntaak het bewaken en beveiligen van objecten en gebieden in Nederland. Iedereen is van harte welkom! Meld u snel aan, want vol = vol.

img

De eenheid levert steun aan buitenlandse militaire transporten die bij grote oefeningen of inzet door Nederland trekken (Host Nation Support) en aan eenheden van de Nederlandse krijgsmacht. Daarnaast kan de compagnie militaire bijstand verlenen aan de civiele veiligheidsregio’s bij rampenbestrijding en voor het handhaven van de openbare orde en veiligheid krachtens de Politiewet 2012.

Deze lezing word mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Stichting Koepel Veteranen- en Geüniformeerden Organisaties Limburg (SKVGOL).

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 22 maart 2024 / van 18.00 tot 19.00 uur gezellig samenzijn, van 19.00 tot 20.30 uur lezing, van 20.30 tot 21.30 uur nazit 

waar - Generaal Spoorpaviljoen Nationaal Herdenkingspark Roermond Maastrichterweg 19, Roermond

entree - gratis voor leden Bond van Wapenbroeders, € 3,00 voor niet-leden

aanmelden - aanmelden is verplicht en kan per e-mail naar bvw.afd.roermond@gmail.com met vermelding van het aantal personen. Vol = Vol.

parkeren - Parkeren kan bij de tennisvelden tegenover Kasteel Hattem (er kan slechts beperkt geparkeerd worden op de verharde wegen in het park). De parkeerplaats bij de tennisvelden is slechts enkele minuten lopen tot de ingang van het Paviljoen.

extra informatie - deelname is voor eigen risico; het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van een calamiteit. Verder worden er vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement gaan akkoord met het maken én gebruiken van fotomateriaal voor de website.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

110324/HvL 

Wellicht interessant