img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-7-2024 10:30

Openluchttheater Thorn voor de kids - het sprookje Doornroosje

Thorn - 8 juli 2024 -  Toneelgroep Mariahout speelt op zondagmiddag 14 juli het bekende sprookje Doornoosje in het Openluchttheater Thorn. Prinses Roos wordt bij haar geboorte vervloekt door de jaloerse heks Draconia. Overwint de ware liefde? Zal een Prins Doornroosje redden? Maar hoe dan? Een leuke gezinsactiviteit in de zomervakantie, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Toegang gratis voor kinderen tot 13 jaar. De regie is in handen van Lars van Asten.

img

Prinses Roos wordt bij haar geboorte vervloekt door een jaloerse heks Draconia. Gelukkig schieten de liefdevolle feeën te hulp. Roosje groeit warm en veilig op, totdat het noodlot toeslaat. Zij zich prikt aan een spinnewiel. Dat komt door een list van die gemene heks Draconia. Doornroosje en alle mensen uit het koninkrijk vallen in een eeuwige slaap. Een enorme doornenhaag omsingelt de slapende stad.

Komt dit goed, of loopt het verkeerd af? Overwint de ware liefde, zal een Prins het kasteel binnen kunnen dringen en Doornroosje redden? Maar hoe dan?

Praktische informatie

wanneer - zondag 14 juli 2024, van 14.00 tot 15.30 uur

waar - Openluchttheater Thorn

entree - gratis voor kinderen tot 13 jaar (inclusief ranja), € 10,00 voor begeleiders.  

kaarten - deze zijn te bestellen via de website van het Openluchttheater Thorn .  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

 

Foto's Openluchttheater Thorn
070724/HvL  

 

Wellicht interessant