img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-8-2019 11:00

Boek & Film: Vele hemels boven de zevende

Roermond - Boekverfilmingen leveren vaak discussie op. Is de film net zo goed als het boek? De Bibliotheek Bibliorura en ECI Cultuurfabriek gaan de discussie over boekverfilmingen aan in de activiteit Boek & Film. In september 2019 over het boek Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck, dat in 2017 is verfilmd met onder andere Brit Van Hoof, Sara De Roo en Koen De Graeve.

img

Deelname aan de boekbespreking kost € 5 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen € 7,50. Kaartjes voor de filmvertoning kosten € 7 voor deelnemers aan Boek&Film. Aanmelden voor Boek & Film kan via deze link

Boekbespreking: 18 september 2019 van 19.30 tot 21 uur bij Bibliotheek Bibliorura, Neerstraat 11-13, Roermond 

Film: 25 september 2019 van 19.30 tot 22 uur bij ECI Cultuurfabriek, ECI 13, Roermond. Na de filmvertoning volgt een bespreking van de film.

In Vele hemels boven de zevende vertellen vijf personages hun verhaal: Lou van twaalf, Eva van zesendertig, Elsie van tweeënveertig, Casper van zesenveertig, en Jos van eenenzeventig. Over onverwacht geluk dat de dingen moeilijk maakt, over geheimen die te groot lijken, over de complexe kunst van het jong zijn, over obstakels die bergen worden, amper te beklimmen, over blijven proberen, tot waar geen mens meer verder kan.

 

 

Wellicht interessant