img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-10-2019 19:15

'75 jaar bevrijding Maasgouw' met mevrouw Scheeren-Bidlot - preview

Wessem - In Nederland en dus ook in de gemeente Maasgouw wordt 75 jaar na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog onze vrijheid gevierd. Elke dorpskern geeft hieraan de komende maanden op eigen wijze invulling. De gemeente Maasgouw en DeltaLimburg.nl maken samen een serie portretten uit elke dorpskern, ditmaal met mevrouw Scheeren-Bidlot (92) uit Wessem. Het hele interview komt woensdag 23 oktober 2019 online.

Door verenigingen, organisaties en andere initiatiefnemers uit de dorpskernen worden de komende maanden unieke, uiteenlopende, activiteiten georganiseerd om stil te staan bij 75 jaar leven in vrijheid. Want leven in vrijheid is geen vanzelfsprekendheid. 

Op de website www.gemeentemaasgouw.nl/75jaarbevrijding kunt u alle informatie terugvinden over hetgeen wat waar en wanneer wordt georganiseerd. Ook is hier al het beeldmateriaal terug te vinden. Deze website wordt steeds bijgewerkt.  

De activiteiten in de dorpskernen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maasgouw en door de Provincie Limburg.

DeltaLimburg.nl volgt de komende maanden de activiteiten in de diverse kernen en deze reportages kunt u net als de serie portretten terugzien bij zowel DeltaLimburg.nl als op de speciale website van de gemeente Maasgouw.

Foto en video: gemeente Maasgouw en DeltaLimburg.nl (Pieter Cornelissen)

Wellicht interessant