img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-8-2020 10:30

Rommelroute Maasniel 2020

Maasniel - 9 augustus 2020 - Rommel is geen rotzooi en dat kun je op zaterdag 5 september in Maasniel gaan ervaren. Op tientallen hoekjes in Maasniel kun je als verkoper of als koper van particuliere verkoopspullen je slag slaan. WijzijnMaasniel organiseert dan de Maasnielse Rommelroute met tientallen verkoopstandjes in de tuin of de garage van deelnemende inwoners overal in Maasniel. Coronaproof en met gratis deelname.

img

Organisatie van WijzijnMaasniel: "Bij een rommelroute kunnen bewoners van een wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt. Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen.

Mensen verkopen op hun eigen terrein (in de voortuin, de oprit of garage) hun eigen verkoopbare spullen. Verzameld bij de opruiming van de zolder, de garage of  de kelder of aangetroffen in een vergeten hoek. Voor de verkoper overbodig, overcompleet of gewoonweg niet meer gewenst; voor de koper zeer interessant, leuk, welkom! Dat kan dus van alles zijn: kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke spullen, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschap, sportartikelen, verzamel-items. Voor de verkopers is het een leuke manier om hun huis op te ruimen en daarnaast ook een extra zakcentje te verdienen. Voor de kopers een heuse schattenjacht bij de buurtbewoners. Gezellig, verrassend, verbindend!" 

Aanmelden als verkoper kan nu al door het invullen van het aanmeldformulier op de website Wijzijnmaasniel.nl. Doe je dat voor 28 augustus, dan ontvang je vooraf een promotiepakketje voor jouw verkoopstand. WijzijnMaasniel is die dag present met een infotent op het Betjesplein en heeft dan voor kopers een plattegrond met alle verkoopadressen van de Rommelroute Maasniel beschikbaar.

"Doe mee, zeg het voort! Het wordt een zeer gezellige en verrassende koopjesdag."

Datum en tijd: zaterdag 5 september 2020, van 10 tot 15 uur

Locatie: overal in Maasniel

Deelname is gratis, aanmelden als verkoper is verplicht en kan via deze link.

Fotocollage: DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant