img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-7-2020 09:00

Computerlessen weer van start bij Bibliocenter

Heel/Stramproy/Weert - 23 juli 2020 - In september starten de computercursussen bij Bibliocenter weer, met een veelzijdig aanbod. Er is voor iedereen wel een passende cursus: voor mensen die nauwelijks of geen ervaring hebben met de computer tot een cursus fotobewerking op de pc en een typecursus voor kinderen en volwassenen. Ook zijn er gratis online trainingen te volgen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek! 

Cursusaanbod
Je kunt je onder andere inschrijven voor een cursus Orde op de pc, basiscursus Excel, basiscursus Windows 10, fotobewerking op de PC, werken met mappen en bestanden, adressenbestanden en etiketten maken, Windows 10 en nog veel meer. In oktober starten ook de typecursussen weer bij Bibliocenter Weert.
 
Kleinschalig, zeer betaalbaar en voor iedereen toegankelijk
Je werkt in een kleine groep met veel persoonlijke begeleiding. Iedere cursist heeft een eigen pc of laptop tot zijn beschikking. Tijdens de eerste les ontvang je het bijbehorende cursusmateriaal.
 
Gratis online trainingen
Wil je niet wachten? Volg dan alvast de gratis online trainingen. Vanaf nu kun je direct aan de slag met gratis online trainingen via de bibliotheek. Er is keus uit 28 gratis cursussen van SkillsTown i.s.m. de Koninklijke Bibliotheek, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfulness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Vraag gratis toegang aan en ga van start! 

Bibliocenter is van maandag tot met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via 088-2432000.  

Kijk voor een overzicht van alle cursussen die starten in Weert, Stramproy en Heel op de website van Bibliocenter. Voor inhoudelijke informatie over de cursussen kun je bellen naar Els Meeuwissen 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

Foto Bibliocenter / collage DeltaLimburg.nl
  

Tags
Wellicht interessant