img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-8-2020 10:01

3e afstand voor Roermond City Swim - 20 km!

Roermond - 15 augustus 2020 - Op zaterdag 5 september vindt Roermond City Swim 2020 plaats, een bijzondere editie vanwege de coronatijd waarin we leven. Deelnemers konden al kiezen voor de 750 m en de 2 km, maar nu heeft Roermond City Swim er nog een wel zeer uitdagende afstand aan toegevoegd: 20 km! Deze survival-zwemtocht start in Vlodrop en eindigt stroomafwaarts in Roermond. Deelnemers nemen deel in teams van twee personen. Wie durft!? Geef je dan snel op

img

Deelnemers zwemmen dit jaar voor goede doelen de Vrienden van Laurentius en de Maarten van der Weijden Foundation.

Meer informatie over deze nieuwe afstand van maar liefst 20 km:
 
De deelnemers nemen in teams van 2 personen deel:

Eén teamlid vaart in een 2-persoonskano als begeleider en verzorger van het zwemmend teamlid. Het team moet zelf vooraf voor een voorraad eten, drinken en EHBO-kit zorgen. Ook is het team verplicht een mobiele telefoon (met powerbank) mee te nemen om hulp te kunnen inschakelen als dat nodig mocht zijn.
 
De organisatie verzorgt de kano's en waterdicht tonnetje om spullen op te bergen. Voor de start zal aan ieder team een telefoonnummer van de centrale post van de organisatie worden verstrekt.
 
Wisselplaats tijdens 20 km-tocht:

In St. Odiliënberg (na 11 kilometer) is een wisselplaats (bij de kano-aanlegplaats). Daar kunnen de teamleden, indien gewenst, wisselen.  
 
Heb je als koppel volledig ingeschreven? Stuur dan een mail naar ict@roermondcityswim.nl met je teamnaam en de teamleden. Leuk om ook een foto mee te sturen en een motivatie waarom jullie aan deze survivaltocht willen meedoen. Dan wordt er een groep aangemaakt, die je dan terugzit onder het kopje 20KM bij de deelnemers.

Nog veel meer informatie over het evenement, de spelregels en de drie afstanden vind je op de website van Roermond City Swim.

Wellicht interessant