img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2020 12:55

Laatste wens vervuld - bijzondere ballonvaart

Roermond - 2 september 2020 - Begin augustus werd mevrouw Fidelis Hoeberichts opgenomen in hospice De Ark.  Ze heeft in haar leven al veel meegemaakt, maar een ballonvaart, dat ontbrak nog op haar lijstje. Nadat een eerdere poging vanwege ongunstige weersomstandigheden moest worden afgeblazen, ging op 27 augustus haar vurige wens om dat nog eens te mogen beleven, alsnog in vervulling.  

img

Fidelis Hoeberichts: “Het was een geweldig avontuur boven een prachtig Zuid-Limburgs landschap. Het moment hoog in de lucht liet de ruimte tussen hemel en aarde kleiner aanvoelen. Het was een rustgevende ervaring. Genieten van de heuvels en de groene natuur. Een wens om nooit vergeten. Ik had niet gedacht ooit nog op zo’n mooie plek terecht te mogen komen. Ik zit nu in de wachtkamer van de hemel en voel mij een gelukkig mens. Iemand die omringd wordt door goede zorg, die gegeven wordt door mijn ‘engelen’ van De Ark!”

Met die ‘engelen’ doelt mevrouw op de verpleegkundigen van het hospice. Met name op Els en Sanne, die haar tijdens de ballonvaart begeleidden. Op bijgaande foto zijn zij te zien met mevrouw Hoeberichts, goede vriendin Bien en de crew van Fun Balloons. 

Foto: De Zorggroep
 

Wellicht interessant