img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-10-2020 12:30

De IJzeren Man in Weert bestaat 30 jaar - met korting waterskiën

Weert - 20 oktober 2020 - Zwembad/waterskibaan/beachclub De IJzeren Man in Weert bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd! Zoek je nog een leuke en sportieve activiteit om te doen in de herfstvakantie? Je kunt nu (tot en met 31 oktober) met 30% korting de waterskibaan reserveren. De korting is toepasbaar op 1,5 uur waterskiën. Vooraf online reserveren is verplicht!

img

Online reserveren waterskibaan

Reserveer het starttijdstip voor de waterskibaan want vol = vol. Door extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona is vóóraf reserveren verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok.

Voor je eigen veiligheid en die van de medewerkers worden nu strengere regels gehanteerd en je wordt geacht deze te allen tijde na te leven! Welke dat zijn kun je lezen op de website.


Kortingscode 

Voer daarvoor de kortingscode: “3363243522079244” in tijdens het reserveren en de 30% korting zal direct worden toegepast op je reservering. Klik in de webshop op invoeren kortingscode en voer de code daar in! 

Let op; doe dit direct, er wordt geen geld retour gegeven op het moment dat de reservering is geplaatst en betaald zónder het invoeren van de kortingscode. 

De korting is toepasbaar op 1,5 uur waterskiën 16 jaar of ouder én 1,5 uur waterskiën t/m 15 jaar. Indien je gebruik wil maken van het groepstarief dan is het voordeliger om de korting toe te passen op bovengenoemde arrangementen i.p.v. het groepstarief te selecteren.

Vooraf online reserveren is verplicht en kan hier.
 
Stockfoto
 

Tags
Wellicht interessant