img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-1-2021 16:55

Vastelaovesgezet VV De Kwakkert 2021

Heythuysen - 21 januari 2021 - Het wordt door corona een erg sobere Vastelaovend dit jaar maar toch wil VV De Kwakkert de vastelaovendj van 2021 niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Er is ook dit jaar weer een Vastelaovesgezet, maar wel anders van opzet: ietsje dunner en iets kleiner formaat, maar wel weer zeer lezenswaardig en waar hij normaal gesproken € 5 kost, wordt hij dit jaar gratis aangeboden.  

img

Gratis mee te nemen

De vastelaovesgezèt is vanaf 30 januari gratis mee te nemen op de plekken waar normaal gesproken de verkoop is: Jumbo, Lukoil, Plantinga, Hubo, ’t Sinterkläöske, Den Hook, Beek & Bos (natuurlijk afhankelijk van evt. beperkende maatregelen i.v.m. de lockdown). OP = OP, wees er dus snel bij.

De gezèt in de brievenbus krijgen?

Daarnaast wil de carnavalsvereniging mensen de mogelijkheid geven om een exemplaar van deze bijzondere gezèt te bestellen. Als extra service wordt deze bij de mensen die zich inschrijven, in het weekend van 29 en 30 januari in de brievenbus bezorgd. Wel met de kanttekening dat de gezèt alleen in Heythuysen bezorgd wordt.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Schrijf je dan hier in.  
 
Mocht dat technisch iets te ingewikkeld zijn, dan is het ook mogelijk om een exemplaar rechtstreeks per e-mail bij het secretariaat te bestellen via secretariaat@de-kwakkert.nl. Geef dan naam, adres, huisnummer en postcode door.

Wellicht interessant