img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-3-2021 10:50

Roermond City Run 2021 gaat door - Schrijf je in en doe mee!

Roermond - 18 maart 2021 - Tegen alle verwachtingen in gaat de Rabobank Roermond City Run dit jaar gewoon door. Wel anders dan anders: van 18 april tot en met 22 mei kunnen sportievelingen individueel hun beste beentje voorzetten en hun beste rondje neerzetten op de 5, 10 of 15 kilometer. Waarna ze hun persoonlijke record kunnen registreren in de gloednieuwe Roermond City Run app die gratis is te downloaden.

img

Buiten sportief bezig zijn

Met alle corona-ontwikkelingen op dit moment en dus het vooruitzicht dat in het voorjaar nog geen groot hardloopevenement kan plaatsvinden, heeft het bestuur van de Roermond City Run het over een andere boeg gegooid.

“Voor het tweede jaar op rij geen City Run is geen optie. We hebben dus gezocht naar een alternatief en dat hebben we gevonden. Volgens ons evenaart dit het beste het fysieke event. In het lenteweer is het heerlijk om buiten sportief bezig te zijn en een doel voor ogen te hebben. Velen hebben de geldende beperkingen ook aangegrepen om te beginnen met hardlopen. Misschien willen sommigen wel de spreekwoordelijke stok achter de deur voelen. En vooral mooie routes in en rondom Roermond of daarbuiten (her)ontdekken. En dat kan allemaal op een dag en tijdstip dat het de individuele hardlopers uitkomt”, vertelt Anne Schmidt, voorzitter van het bestuur van de Roermond City Run.

Download de app

Net als bij de fysieke Roermond City Run zijn er ook nu prijzen te winnen. Bijvoorbeeld voor de beste tijd op een bepaald parcours. Natuurlijk moeten deelnemers zich niet alleen laten triggeren door de te winnen prijzen.

De winst is ook te behalen uit de uitdaging aangaan, sportief bezig zijn in de buitenlucht, deze keer – hoe bijzonder – een eigen City Run vormgeven, nieuwe mooie, speciale of uitdagende routes ontdekken en delen én de Volg-Jouw-City-Run-Gevoel-route lopen, die de beleving compleet maakt.

De oproep aan alle geïnteresseerden is daarom ook: download de gloednieuwe Roermond City Run app en volg de Roermond City Run op de voet. Je kunt hem gratis downloaden in Google Play Store en App Store. 

Inschrijven

Je kunt je vanaf nu al inschrijven via de website van de Roermond City Run.

Tags
Wellicht interessant