img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-3-2021 15:55

Startschot watersportseizoen met nieuw Maasplassen magazine

Midden-Limburg - 25 maart 2021 - Limburg Marketing geeft het startschot voor het toeristische (watersport)seizoen met de lancering van het nieuwe Maasplassen magazine. De Maasplassen vormen het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland. Ruim 3000 hectare grote en kleine plassen liggen aaneengeschakeld met de Maas en vormen een prachtig decor voor watersport, natuur en cultuur.

img

Het 32 pagina’s tellende Maasplassen magazine staat boordevol informatie over de Maasplassen in zijn algemeenheid, zwemmogelijkheden aan de dagstranden, jachthavens met hun voorzieningen, adressen om een boot te huren of zeilles te nemen, informatie over duiken en vissen, en nog veel meer. De overzichtelijke kaart in het midden van het magazine geeft een goed overzicht van het waterrijke gebied.

Naast een Nederlandse versie is er ook een Duitse versie van het Maasplassen magazine, om ook de Duitse gasten van informatie te kunnen voorzien.

Het Maasplassen magazine is gratis verkrijgbaar via click & collect bij de VVV’s in de regio, diverse ondernemers langs de Maasplassen en via de website webshophartvanlimburg.nl.

Op de website maasplassen.com is ook veel informatie te vinden. 
 

Wellicht interessant