img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-7-2021 13:58

Eerste bijeenkomst 'Vrienden van Kitskensberg'

Roermond - 22 juli 2021 - Op 21 juli vond bij speeltuin Kitskensberg de eerste bijeenkomst plaats van de Vrienden van Kitskensberg. Tijdens deze bijeenkomst werd namens de Vrienden een Wensfontein onthuld door Jos van Rey en Peter Heijnen. Voor een schitterend blotevoeten belevenispad. Ook werd het nieuwe logo van de speeltuin gepresenteerd. Word ook Vriend van Kitskensberg en steun de geliefde speeltuin! 

img

Nicole Golsteijn van speeltuin Kitskensberg: "Ik ben super trots dat wij zoveel Vrienden hebben! Speciale dank aan Jos Van Rey en Peter Heijnen voor het onthullen van de fontein en ook speciale dank aan A.S creation voor het maken en presenteren van ons nieuwe logo en het maken van de bijzondere paddestoelen als bedankje voor onze Vrienden!" 

Word ook Vriend van Kitskensberg

Ondersteun als bedrijf / onderneming Speeltuin Kitskensberg en word Vriend van Kitskensberg. Aanmelden kan per e-mail via info@speetuinkitskensberg.nl. De jaarlijkse minimale bijdrage is € 75. Uw logo wordt dan op het Vriendenbord geplaatst als dankjewel. Het bedrag is minimaal vastgesteld zodat ook kleine bedrijven kunnen bijdragen, mocht u in de gelukkig positie zijn meer te kunnen bijdragen dan wordt dat zeer gewaardeerd. 

Nicole Golsteijn: "Namens alle kinderen heel hartelijk bedankt voor de steun!" 

Over Speeltuin Kitskensberg Roermond

Speeltuin Kitskensberg is een stichting die geheel gerund wordt door vrijwilligers met als doel kinderen uit verschillende doelgroepen samen te laten spelen. Graag wil de speeltuin kinderen van jongs af aan in aanraking laten komen met het verkeer.

Iedere ouder wil zijn of haar kind graag met een vertrouwd gevoel ‘de straat op sturen’. Dus het is heel belangrijk om kinderen verkeersveilig te maken en bewust te maken van de gevaren in het verkeer. Ook voor kinderen met een beperking (visueel of lichamelijk) is het belangrijk verkeerssituaties te kunnen leren inschatten en in de praktijk te leren uitproberen. Resultaat wordt een verkeerstuin waar ieder kind van alle leeftijden en alle achtergronden samen kunnen leren hoe ze veilig door het verkeer kunnen gaan.

Foto's Nicole Golsteijn
220721/HvL

Wellicht interessant