img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-9-2021 11:15

Carsten Bours gekozen tot lijsttrekker Nieuw Links Maasgouw

Brachterbeek - 13 september 2021 - Nieuw Links Maasgouw heeft Carsten Bours (34) unaniem gekozen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Carsten woont samen met zijn vriendin sinds dit voorjaar weer in Brachterbeek, waar hij ook is opgegroeid. Carsten was betrokken bij de oprichting van de partij en heeft zich al jaren op de voor- en achtergrond ingezet voor de partij.  

img

Carsten heeft een universitaire master in neuropsychologie en is werkzaam bij de rijksoverheid. Carsten voetbalt bij het tweede elftal van MBC’13 te Maasbracht. Hij was in 2012 ook al een tijd burgercommissielid en is dat sinds afgelopen juni weer.

Carsten: “Ik ben trots dat ik gekozen ben als lijsttrekker van onze partij. We zullen ons vol inzetten voor een gemeente waar burgers zich ongeacht hun leeftijd, achtergrond en de diepte van hun zakken thuis kunnen voelen. Waar mensen die zich niet gehoord voelen meer gehoord worden. We zullen ons best doen voor een gemeente met een duurzame toekomst waar we extreem hoog water en gevolgen van klimaatverandering het hoofd kunnen bieden. Ik kijk er enorm naar uit om samen de komende jaren de schouders eronder te zetten. Veer seen os!”

Nieuw Links Maasgouw is druk bezig met het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

Carsten Bours is de zoon van Anneke Bours, die 21 jaar actief is geweest in de Maasgouwse politiek. In juli 2019 nam ze afscheid als raadslid.

Bron Nieuws Links Maasgouw
130921/HvL

Wellicht interessant