img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-11-2021 16:03

Samen 80 knuffels haken voor de kinderen van het AZC! Doe ook mee!

Leudal - 18 november 2021 - Liefs uit Leudal 'Haak Aan' is een bijzonder en creatief initiatief in de gemeente Leudal. In samenwerking met Brei & Allerlei in Heythuysen en het DelaFonds worden er 80 haakpakketten beschikbaar gesteld. Met deze pakketten worden 80 knuffels gehaakt die in december worden uitgedeeld aan de kinderen in het AZC in Baexem. Wil jij ook meedoen en een knuffel haken? 

img

Meedoen vanuit huis

Kun je al haken en vind je het fijn om thuis jouw knuffel te haken, dan kun je een haakpakket ophalen bij Brei & Allerlei in Heythuysen (Eduard van Wegbergplein 5) of bij het Huis van de Wijk in Nunhem (Mariënschootstraat 21). 

Bij het ophalen wordt € 10 borg gevraagd. Deze krijg je terug bij het inleveren van de knuffel.

Samen haken

Op zondag 28 november, van 13.30 tot 16.00 uur wordt een haakworkshop georganiseerd bij Brei & Allerlei in Heythuysen (Eduard van Wegbergplein 5). Aanmelden kan per e-mail via huisvandewijknunhem@gmail.com.

Meer informatie?

Loop gerust binnen bij het Huis van de Wijk Nunhem, Mariënschootstraat 21 in Nunhem of stuur een e-mail naar huisvandewijknunhem@gmail.com

Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met Huis van de Wijk Nunhem, PSW, KlikLeudal.nl, Synthese thuis in je wijk, CARE+, Dela Fonds, Brei & Allerlei, Met, Aan de slag#meedoen.

Foto CARE+
181121/HvL
 

Wellicht interessant