img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-12-2022 16:55

Laurentius Ziekenhuis Roermond weer in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen

Roermond - 7 december 2022 - Op de eerste dinsdag van december maakt Zorgkaart Nederland traditiegetrouw de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Het Laurentius Ziekenhuis behoort, evenals vorig jaar, tot de 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland én met een 9,3 als gemiddeld cijfer.

img

Op de zorgwebsite Zorgkaart Nederland kunnen patiënten (anoniem) hun ervaringen delen over het ziekenhuis en over de medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis. Hiervoor hebben patiënten hun mening verdeeld over een aantal punten: de mate waarin de arts luistert, de gegeven uitleg, de deskundigheid van de arts, het benoemen van voor- en nadelen, samen beslissen, de samenwerking en de algehele behandeling.

Karin Krol, Raad van Bestuur Laurentius Ziekenhuis: “We zijn verheugd dat we voor het tweede jaar op rij in de top 10 staan van de best gewaardeerde ziekenhuizen in Nederland. Dit is een mooie kroon op het werk van al onze collega’s die dag en nacht klaarstaan voor onze patiënten. In ons ziekenhuis hebben we veel aandacht voor mensgerichte zorg. Het is mooi om in de beoordelingen op Zorgkaart Nederland terug te zien dat dit door onze patiënten ook zo ervaren wordt. We doen het samen, nu en morgen!”    

Foto Laurentius Ziekenhuis
071222/HvL
 

Wellicht interessant