img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-6-2023 16:14

Cultureel Lint Weert 2023

Weert - 24 juni 2023 - Cultureel Lint, het jaarlijkse culturele hoogtepunt van Weert, is verheugd dat het zondagmiddag 25 juni zo ver is! Het langverwachte evenement, dat de rijke artistieke diversiteit van Weert viert, belooft een dag vol entertainment, kunst en cultuur te worden. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma boordevol muziek, dans, theater, literatuur, tentoonstellingen en nog veel meer. 

img

Cultureel Lint biedt bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met lokale talenten, creatieve kunstenaars en gepassioneerde artiesten van diverse disciplines. Er zijn optredens zijn van lokale bands en muzikanten die het publiek trakteren op een veelzijdigheid aan genres, van jazz en folk tot rock en pop. Daarnaast zullen dansgroepen de podia betreden en worden de straten en pleinen van Weert omgetoverd tot een levendig cultureel centrum. 

Werkgroep Cultureel Lint: "We hebben er hard aan gewerkt om een programma samen te stellen dat mensen van alle leeftijden en interesses zal aanspreken. We hopen dat dit evenement iedereen zal inspireren om deel te nemen aan de bloeiende culturele scene van de stad. We nodigen iedereen uit om zondag te komen genieten van dit onvergetelijke culturele spektakel."

Het programma 

Op www.cultureellint.nl/programma staat het actuele, volledige programma.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Cultureel Lint
120623/HvL

 

 

Wellicht interessant