img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-11-2023 12:01

Prins Lars I en Prinses Jill voorop bij jubilerend CV Onger ’t Viaduct

Maasbracht - 20 november 2023 - Tijdens een drukbezochte editie van de ViVaS op vrijdagavond 17 november heeft Carnavalsvereniging Onger ‘t Viaduct een nieuw Prinsengezelschap uitgeroepen dat voorop gaat tijdens het 2x11-jarig jubileum. In dit jubileumseizoen regeren Prins Lars Hamers en Prinses Jill van Kessel over het Viaducterrijk, bijgestaan door 5 adjudanten. Op vrijdag 19 januari wordt de jubileumreceptie gehouden en op zaterdag 27 januari is de jubileumfeestavond. 

img

De vijf adjudanten zijn Joël Roufs, Aniek Theeuwen, Colin Frencken, Stijn Theeuwen en Lex Creemers.Het jubileum Prinsengezelschap gaat dit seizoen voorop, met in hun kielzog nog 30 Viaducters, onder het motto: ’t Viaduct, al 2x11 jaor os Vastelaovesthoes!

Prins Lars is 29 jaar en opgeroeid in Maasbracht. Sinds 2021 woont hij samen met zijn vriend Joep in Maastricht. Lars werkt als bestuursadviseur communicatie / woordvoerder bij de Provincie Limburg in Maastricht. Naast deze dynamische baan is hij niet-spelend lid bij voetbalvereniging MBC’13 en toneelvereniging Sint Donatus in Nuth, maar vooral is hij al jaren bestuurslid en sinds dit seizoen Vorst van CV Onger ’t Viaduct.

Prinses Jill is 25 jaar oud. Nu nog woonachtig in Maasbracht maar over enkele weken samen met haar partner Timo woonachtig aan de andere kant van de Maas, in Wessem. Onlangs is ze afgestudeerd als kinderverpleegkundige. Naast deze uitdagende baan is zij fanatiek handbalspeelster. In haar vrije tijd omringt zij zich graag met vrienden, tevens is zij een echte carnavalvierster.

CV Onger 't Viaduct dankt alle bezoekers, sponsoren en artiesten van de ViVaS voor een onvergetelijke avond. Op de FB-pagina van de carnavalsvereniging zijn nog meer foto's te zien.

2x11 jubileumreceptie

De 2x11 jubileumreceptie wordt gehouden op vrijdagavond 19 januari 2024, aanvang 19.33u start ‘onger ’t viaduct’ aan de Kruisweg en gaat daarna verder in ZC de Spil in Maasbracht. Iedereen is van harte welkom.

2x11 jubileumfeestavond

Op zaterdag 27 januari is de 2x11 jubileumfeestavond met artiesten Pruuf Mar, Bjorn & Mieke, De Roerdassen, DJ Admin, DJ Hadless en meer! Kaartjes voor deze feestavond zijn te reserveren via de website ongerviaduct.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto's Léon Duinmaijer Fotografie
201123/HvL

Wellicht interessant