img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-12-2023 16:32

Kribkesroute Meijel 2023

Meijel - 13 december 2023 - Van zondag 17 december tot en met zaterdag 6 januari (Driekoningen) wordt in Meijel voor de derde keer een Kribkesroute georganiseerd. Iedereen kan in deze periode op eigen gelegenheid via drie routes de bijna 60 Kerst-kribkes, verspreid in en buiten Meijel bezoeken. Dit jaar zijn er diverse nieuwe en speciale Kribkes te zien. Er is een puzzeltocht voor kinderen en het publiek mag het mooiste/creatiefste Kribke kiezen. 

img

Alle Kribkes staan opgesteld in en buiten het dorp en zijn genummerd en zichtbaar vanaf de openbare weg.

De route-flyers zijn gratis verkrijgbaar in de Sint Nicolaaskerk (=startpunt) en bij ‘t VVV-punt in Meijel. Ook is de route-flyer te downloaden via de Kribkesroute webpagina van parochiemeijel.nl. De inwoners van Meijel ontvangen de flyers in hun brievenbus, samen met een brief van de parochie.

NIEUW dit jaar is dat de Kribkesroutes voortaan ook via een QR-code gescand kunnen worden op je smartphone. Deze QR-codes, evenals de route-flyer en alle andere informatie over o.a. de puzzeltocht voor kinderen en hoe mee te doen als publieksjury, zijn te vinden en de downloaden op de Kribkesroute webpagina.  

Officiële opening

De officiële opening van deze Kribkesroute 2023 vindt plaats op zondag 17 december om ca. 12.00 uur bij de “Kathedraal van de Peel”. Hierbij zal ook de WENSBOOM weer een vaste plaats krijgen. Iedereen is hierbij van harte welkom en uitgenodigd.

De Kribkesroute wordt georganiseerd door Werkgroep Kribkesroute Meijel in samenwerking met de Parochie St. Nicolaas Meijel.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
131223/HvL

Wellicht interessant