img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-2-2024 11:09

Alzheimer Café Leudal - Wat kan een dagbehandeling betekenen voor mensen met dementie?

Heythuysen - 10 februari 2024 - Als u dementie heeft en thuis woont, kan het zijn dat u behoefte heeft aan extra begeleiding buitenshuis. Camillus te Roermond biedt dagbehandeling aan voor mensen met beginnende dementie, waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Een medewerker bij de  dagbehandeling Camillus zal meer vertellen over de mogelijkheden van dagbehandeling in het Alzheimercafé Leudal op dinsdagavond 27 februari in Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen. 

img

Dagbehandeling bij Camillus bestaat uit een combinatie van (groeps)activiteiten, begeleiding en lichamelijke zorg, inclusief behandeling door professionals zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen. Deze brede aanpak zorgt ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt om uw dagelijkse leven zo goed mogelijk voort te zetten.

Maar wanneer komt u in aanmerking voor dagbehandeling? En hoe ziet zo'n dag er eigenlijk uit? Daarnaast wilt u vast ook weten wat de kosten zijn. Een medewerker van de dagbehandeling is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over de mogelijkheden van de dagbehandeling bij Camillus. U krijgt de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken en een beter beeld te krijgen van wat dagbehandeling voor u kan betekenen.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 27 februari 2024, van 19.30 tot 21.00 uur (zaal gaat om 19.00 uur open)

waar - Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen

deelname - gratis

aanmelden - aanmelden is niet nodig 

meer informatie - kijk op de FB-pagina van het Alzheimer Café Leudal of stuur een e-mail naar alzheimercafeleudal@gmail.com  

Vrijwilliger worden bij het Alzheimer Café Leudal? 

Mocht u zich in willen zetten voor het Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. Alle hulp is welkom! Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

100224/HvL

Wellicht interessant