img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-1-2024 10:29

Alzheimer Café Leudal - (Brand-)veilig wonen met de ziekte van dementie

Heythuysen - 13 januari 2024 -  Brandweer Limburg-Noord nodigt u uit voor een bijeenkomst over brandveiligheid in en om huis. Bent u of kent u iemand met de ziekte dementie? Woont deze persoon nog zelfstandig en vindt u het ook belangrijk dat deze in een (brand-)veilige woonomgeving woont? Dan is deze bijeenkomst op dinsdag 23 januari in Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen zeker interessant voor u.  

img

De bijeenkomst wordt interactief vormgegeven door het spelen van een quiz (met behulp van stemkastjes).Thema’s die de revue passeren zijn, het voorkomen van brand en vluchten bij brand. Maar ook de verschillende mogelijkheden van rookmelders komen aan bod. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

"Op deze manier kunnen we er samen aan bijdragen dat mensen met de ziekte dementie langer veilig thuis kunnen blijven wonen. Wij staan voor u klaar. Komt u ook?"

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 23 januari 2024, van 19.30 tot 21.30 uur (zaal gaat om 19.00 uur open), eenmalig een half uur langer dan gebruikelijk

waar - Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen

deelname - gratis

aanmelden - aanmelden is niet nodig 

meer informatie - kijk op de FB-pagina van het Alzheimer Café Leudal of stuur een e-mail naar alzheimercafeleudal@gmail.com  

Vrijwilliger worden bij het Alzheimer Café Leudal? 

Mocht u zich in willen zetten voor het Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. Alle hulp is welkom! Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Pixabay-13758299
130124/HvL

Wellicht interessant