img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-3-2024 20:15

Heemkundevereniging Maasbracht in Beelden - Fotopresentatie oude ansichtkaarten

Maasbracht - 10 maart 2024 - Op woensdag 13 maart organiseert Heemkundevereniging Maasbracht in Beelden een fotopresentatie van ansichtkaarten van Maasbracht, Brachterbeek en Maasbracht-Station. Ze zijn allemaal tussen de 40 en 80 jaar oud en maken onderdeel uit van de ansichtencollectie van Hans Bos. Frans Caris en Hans Bos geven een toelichting bij elke ansichtkaart en ook het publiek wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.

img

Fotopresentatie oude ansichtkaarten

De ansichtkaarten van Maasbracht, Brachterbeek en Maasbracht-Station worden op een scherm vertoond. Ze dateren uit een periode van 40 tot 80 jaar geleden en komen uit een grote verzameling ansichtkaarten van  Hans Bos. Hans en Frans Caris hebben een aantal kaarten geselecteerd voor vertoning. En die zijn allemaal gedigitaliseerd door  beide heren. Elke ansichtkaart wordt becommentarieerd door Bos en Caris. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd te reageren op de getoonde ansichtkaarten.   

Jaarvergadering

De fotopresentatie wordt voorafgegaan door de jaarvergadering van de Heemkundevereniging, die alleen toegankelijk is voor leden en plaatsvindt van 19.30 tot 20.30 uur.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 13 maart 2024, vanaf 20.45 uur

waar - het Baekerhoes, Brachterbeek

toegang - gratis

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

foto: Heemkundevereniging Maasbracht in Beelden  
070324/HvL

Wellicht interessant