img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-6-2020 12:25

Leudal wandelgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie weer van start

Leudal - 4 juni 2020 - De Leudal wandelgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie gaat weer van start. Eens per maand wordt er gewandeld vanuit wisselende startlocaties in Leudal, afwisselend op woensdag en vrijdag. Na elke wandeling is er de gelegenheid om nog samen na te praten in een café/restaurant. De eerste wandeling is op vrijdag 19 juni 2020.

img

Samen wandelen is een fijne manier om mensen te ontmoeten die te maken hebben met dementie. Tijdens de wandelingen worden vaak waardevolle contacten gelegd. 

De wandelingen zijn afwisselend op woensdag en vrijdag. Met het wisselen van startlocatie en dag worden zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid gesteld om eens mee te gaan. Mits je vrij bent van coronaklachten natuurlijk.

Voor wie

Mantelzorgers van mensen met dementie uit de gemeente Leudal. Indien mogelijk en wenselijk wandelt een familielid gezellig mee.Wat: wandelgroep

Wanneer

De eerstvolgende wandeling is op vrijdag 19 juni 2020 om 10.30 uur

Startpunt

St. Servaas, Servaasweg 46, 6083 AS in Nunhem. Na de wandeling wordt er gezellig samen koffie gedronken.

Informatie en aanmelden

S.v.p. vooraf aanmelden in verband met het aantal deelnemers. Aanmelden kan bij Maria van der Ven via mail: mariavanderven47@gmail.com of telefonisch via 0475-592220. Bij haar kun je ook terecht met vragen.

"Van harte welkom, mits vrij van (corona)klachten natuurlijk", aldus het team dat bestaat uit Ellen op het Roodt (Casemanager dementie in Leudal), Maria van der Ven, Susi de Rooij (Vrijwilligerszorg Proteion Welzijn), Rikie Verhaeg (Alzheimercafé Leudal) en Yvonne Reijnders (Steunpunt mantelzorg Leudal Synthese) 

Foto: Leon van Lier (Litsberg bij Nunhem)

 

Wellicht interessant