img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-6-2020 10:30

Ben Bizzie Beweeguurtje in Leudal in teken van muziek, dans en cultuur

Leudal - 18 juni 2020 - Ben Bizzie verzorgt al een aantal weken het naschoolse beweeguurtje voor kinderen uit Leudal waarbij sporten en bewegen centraal staat. Maar opgelet, volgende week - in de week van 22 juni - doet Ben Bizzie net even anders dan anders: hij organiseert de hele week gave muziek, dans en cultuuractiviteiten voor kinderen uit Leudal. Doe jij mee?

img

In de week van 22 juni staat het Ben Bizzie Beweeguurtje volledig in het teken van muziek, dans en cultuur. Dus vind je muziek leuk en hou je van bewegen? Of wil je graag je musical skills verbeteren? Of vind jij het ook zo moeilijk om je handen stil te houden wanneer jij muziek hoort? Doe dan mee aan één van de muziek en/of cultuuractiviteiten van het Ben Bizzie Beweeguurtje.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er op diverse locaties in Leudal een activiteit verzorgd in het kader van muziek, dans of cultuur door de cultuurcoaches van Leudal Leeft. Het naschools uurtje is elke dag van 15.30 – 16.30 uur.

Alle kinderen mogen meedoen, maar let op: VOL = VOL. Ontdek hier alle data en locaties.

WAT GAAN WE DOEN?

22 juni: Move & Music
Vind jij spelletjes leuk om te doen? Vind je muziek leuk en hou je van bewegen? Doe dan mee met deze activiteit en probeer de verschillende spellen te winnen. We spelen verschillende muziekspellen i.c.m. beweging en behendigheid. Doe jij mee?

23 juni: Musical Skills
Wil jij je Musical Skills verbeteren? Zingen, dansen, acteren en lekker vrij het podium op. Workshop voor (bijna) podiumbeesten. Laat je talent zien en maak kennis met alle aspecten van de musical.

25 juni: Slagwerkworkshop ‘Sla je Slag’
Vind jij het ook zo moeilijk om je handen stil te houden wanneer jij muziek hoort? Beweeg je altijd mee bij het horen van swingende ritmes? Dan is deze slagwerkworkshop zeker iets voor jou! Tijdens de workshop maak je kennis met de wereld van slagwerk. Op verschillende trommels en percussie-instrumenten ga je aan de slag met ritmes en grooves, die steeds verder uitgebreid worden. Het leuke is dat iedereen mee kan doen, of je nu wel of niet een instrument bespeeld hebt. Uiteindelijk gaat het om samen muziek maken!

26 juni: Toneelspelen ‘Toon je Talent’
Maak kennis met de eerste beginselen van het toneelspel. Door rollenspel en het uitbeelden van diverse emoties ontdek je je talent.

DOE MEE
Wil je meedoen met een cultuuruurtje? Meld je hier aan. Heb je vragen? Neem dan contact op met beweegcoach Pleun via pleun@leudalleeft.nl of 06-14672069.


Tags
Wellicht interessant