img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-10-2021 04:12

Groep 7 BS De Kwir Neer is 'sportiefste klas van Leudal'

Neer - 14 oktober 2021 - De kinderen uit groep 7 van basisschool de Kwir in Neer mogen zichzelf de sportiefste klas van Leudal noemen en hebben de Ben Bizzie Wisseltrofee gewonnen. Tijdens de Nationale sportweek werd in de gemeente Leudal gestreden om de titel 'sportiefste klas van de gemeente'. De wedstrijd was een groot succes. Meerdere klassen hebben leuke en bijzondere filmpjes ingestuurd. Er werd gedanst, gesport en fanatiek bewogen zowel door de kinderen als de leerkrachten.  

img

'De SKIPPY'S' uit Neer

Alle klassen hebben in het kader van de Nationale Sportweek een Ben Bizzie beweegkalender ontvangen met daarop verschillende opdrachten om uit te voeren. Leudal Leeft daagde de klassen uit om hun creativiteit te gebruiken en leuke filmpjes op te sturen. De ingestuurde video's van groep 7 Van de Kwir hadden allemaal een overkoepelend onderwerp. In alle filmpjes stond de skippybal centraal. Er werd om die reden ook gekozen voor een toepasselijk teamnaam: de Skippy's. Samen met de leerkracht sprongen de kinderen de hele dag door het klaslokaal.

Beweegcoach Roy: "Het was lastig om één winnaar te kiezen uit alle leuke inzendingen, maar we vonden de filmpjes van 'de Skippy's' heel origineel bedacht."

Ben Bizzie Wisseltrofee

Bij de bekendmaking van de winnaar, hoort natuurlijk ook de uitreiking van een prijs. Beweegcoach Roy ging daarom langs bij groep 7 in Neer om de Ben Bizzie wisseltrofee te overhandigen. Daarnaast werd er ook nog een fanatiek potje archery tag gespeeld. De kinderen hebben genoten van een welverdiende sportieve middag.

Foto's Leudal Leeft
141021/HvL 

Wellicht interessant