img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-10-2020 10:26

KERNgezond en VVV Foundation verlengen partnerschap

Neer/Venlo - 12 oktober 2020 - Ook het komende seizoen slaan KERNgezond en de VVV Foundation de handen ineen. De twee stichtingen delen hun passie en zien allebei het belang in van het overbrengen van een gezonde leefstijl aan diverse doelgroepen. Door het bundelen van hun krachten hopen ze samen nóg meer te bereiken op dit gebied.   

img

Afgelopen seizoen werd door beide stichtingen al samengewerkt. Dat leidde tot een aantal projecten en activiteiten. Zoals bijvoorbeeld het project ‘De Buitenspelval’, waarmee nieuwe, duurzame verbindingen worden gelegd tussen jong en oud met als doel om de eenzaamheid terug te dringen. Diverse verzorgingstehuizen werden bezocht door een jeugdteam van VVV-Venlo. Samen met de ouderen werd er gespeld, gequizd en gezongen.

Daarnaast namen spelers en stafleden van VVV-Venlo plaats op de karakteristieke ‘smoothiefiets’ van KERNgezond. Daarbij maakten de spelers , al vertellend over gezonde leefstijl, een heerlijke en gezonde smoothie.

Maurice Graef van KERNgezond: “KERNgezond en de VVV Foundation delen de passie en zien beiden het belang in van het overbrengen van een gezonde leefstijl aan diverse doelgroepen. Zowel het bezig zijn met gezonde voeding en bewegen als het persoonlijk welzijn en het gedrag naar anderen horen hier ook bij.”

Marco Bogers van VVV-Venlo: “Beide partijen creëren al op hun eigen manier en met hun eigen sterke punten bewustwording in het belang van een gezonde leefstijl door verschillende doelgroepen actief te laten deelnemen aan activiteiten. Door het combineren van de sterke punten van beide partijen, hopen KERNgezond en de VVV Foundation nóg meer te bereiken. Een unieke combinatie.”“Beide partijen creëren al op hun eigen manier en met hun eigen sterke punten bewustwording in het belang van een gezonde leefstijl door verschillende doelgroepen actief te laten deelnemen aan activiteiten. Door het combineren van de sterke punten van beide partijen, hopen KERNgezond en de VVV Foundation nóg meer te bereiken. Een unieke combinatie.”

Foto: KERNgezond (Maurice Graef en Marco Bogers)

Wellicht interessant