img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-10-2020 10:55

Kunstroom Roerdalen-Wassenberg - interactieve livestream met 5 kunstenaars

Roerdalen/Wassenberg - 28 oktober 2020 - Het kunstevenement Kunststroom Roerdalen-Wassenberg, dat jaarlijks wordt gehouden met exposities op zo’n 15 locaties in bijzondere gebouwen, vindt dit jaar digitaal plaats met o.a. livestreams met de kunstenaars en expositieruimtes die online zijn te bezoeken. Op 1 november is er een interactieve livestream vanuit De Gasterij met vijf kunstenaars die vertellen over hun werk en inspiratie, gepresenteerd door Marleen Hansen. 

img

Op de 5 locaties Gasterij bij Kasteel Aerwinkel, Kasteel Daelenbroeck en Kasteel Montfort in Roerdalen en de Bergfried en Evangelische Hofkirche in Wassenberg, zijn daadwerkelijk exposities ingericht uit een selectie van de aangemelde kunstenaars. Van deze exposities is een virtuele 3D ruimte gemaakt die online in te bezoeken.

Via de website www.kunststroomroerdalen.nl zijn deze vanaf 4 oktober te bezoeken. Tevens vertellen de kunstenaars in een korte video iets over zichzelf, hun visie en hun werken. 

Livestreams met de kunstenaars

Op zondag 1 november organiseert Stichting Kunststroom een livestream met de kunstenaars die hun werk exposeren in en om De Gasterij. Kunstenaars Dirk Verberne, Agnes Stijfs-Rutten, Rudy van Nieuwenhove en Marjolein Burbank vertellen over hun werk en hun inspiratie. Marleen Hansen is de host.

Deze livestream begint om 11.00 uur, je kunt meekijken via www.kunststroomroerdalen.nl. Via de chatbox kun je vragen stellen.

De volgende livestream is op zondag 15 november.

Foto: Kunstroom Roerdalen/DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant