img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2021 12:30

Robin - Herinner jij je de eerste rijles?

Roggel - 22 maart 2021 - Herinner jij de eerste rijles? En hoe was dat? Spannend, onwennig en tegelijkertijd ook heel tof, toch? Je keek uit naar het moment dat je zelf zou kunnen gaan en sta waar je wilde, lekker touren met vrienden of naar de Mc Donalds... Maar om daar te komen had je een aantal lessen nodig, oefening, inzicht en vooral ook vertrouwen in jezelf als bestuurder. En zo is dat met het aanleren van een gezonde leefstijl hetzelfde!

In het begin moet je er even handigheid in krijgen, weten wat je in huis moet halen aan boodschappen en welke voorbereidingen je kunt doen om je week zo relaxed mogelijk door te komen.

En ja, in het begin is dat een investering en tijd, energie en wellicht ook geduld. Maar zo was het bij je rijbewijs halen niet anders, of bij het halen van je zwemdiploma, het leren fietsen, je schoolexamens.. .en wellicht is dat je ook gelukt!

Bovendien ben ik voorstander van focussen op wat jij graag wilt dat het je oplevert. Gezond ouder worden, zo lang mogelijk genieten van een vitaal leven, elke dag veel energie hebben, bedenk maar eens wat het voor jou is dat je graag wilt bereiken en vooral vasthouden voor de rest van je leven. Waar je met plezier voor zou opstaan.

Kortom: Denk aan wat het je oplevert wat je zo graag wilt en ga van daaruit aan de slag met stapsgewijs je gewoontes verbeteren tot het level waar jij écht tevreden bent.

Mag ik jouw instructeur zijn op weg naar jouw gezonde(re) gewoontes?

Die jou helpt van A) telkens weer zoeken en weer wat anders proberen naar B) de trotse, fitte en energieke vrouw die ontspannen geniet van een gezonde leefstijl die haar gezond oud laat worden?

Doe dan gezellig mee met de online kookworkshop op zaterdag 27 maart of 3 april van 10:00-11:30 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer over de kookworkshop van zaterdag op mijn website

Met gezonde groet, Robin

 

Wellicht interessant