img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-4-2021 10:22

Ontwerpwedstrijd - Zet winkelhart Heythuysen op de kaart met pakkend symbool!

Heythuysen - 8 april 2021 - Samen trots op Heythuysen! Het BIZ bestuur van Heythuysen Centrum zoekt namens het ondernemerscollectief naar een herkenbaar en eigentijds element / eyecatcher / logo / slogan waarmee het winkelhart van Heythuysen bovenregionaal kan worden uitgedragen en daagt alle creatievelingen (jong & oud) van de Gemeente Leudal uit om ons ideeën (schetsen/ontwerpen/tekst) aan te leveren. 

img

De uiteindelijke winnaar/winnares wordt beloond met een mooie prijs en zal tevens in alle communicatie worden vermeld. Een neutrale jury zal de uiteindelijke winnaar/winnares bepalen die bij een feestelijke happening bekend zal worden gemaakt.

Trots op centrum Heythuysen

Op 1 januari 2007 ontstond de huidige gemeente Leudal door een samenvoeging van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel en Neer. De gemeente Leudal is sinds de herindeling qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg met Heythuysen als het bruisende middelpunt.

In de kern van Heythuysen bevindt zich het winkelhart met vele authentieke ondernemers en elk een eigen gezicht. SAMEN maken ze Heythuysen tot een sterk en gastvrij collectief.

Heythuysen is omgeven door een groene oase waar je eindeloos kunt ronddolen en genieten van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden. Heythuysen beschikt over een gevarieerd aanbod van evenementen met een eigen karakter dat hoog wordt gewaardeerd door een grote binding van de lokale bevolking en de vele bezoekers van buiten de regio.

Creatieve bijdrage

Ideëen en ontwerpen kunnen tot uiterlijk 30 april per e-mail worden ingestuurd via secretariaat@heythuysencentrum.info

Meer informatie over Centrummanagement Heythuysen is te vinden op de website.

Foto FB Heythuysen Centrum
 

Wellicht interessant