img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2021 04:09

Tiener Vastelaovend Kónkoer terug van weggeweest

Limburg - 27 september 2021 - Goed nieuws voor veel tieners: Het Tiener Vastelaovend Kónkoer is terug van weggeweest! Ditmaal zonder voorrondes en dus mét garantie op een finaleplaats. Iedereen die zich inschrijft met een nieuw 'Vastelaovend leedje' kwalificeert zich namelijk automatisch voor de finale op zaterdag 5 februari 2022 in het Forum in Sittard. Inschrijven kan tot en met 31 december. Ook nieuw is dat er dit keer twee leeftijdscategorieën zijn: 12-15 jaar en 16-19 jaar. 

img

Géén voorronde

Het bestuur van het TVK organiseert deze keer géén voorronde. Tieners die zich inschrijven voor het TVK kwalificeren zich automatisch voor de finale.

Het TVK bestuur: “We staan te popelen om weer een fantastisch TVK neer te zetten. De eerste inschrijvingen zijn een feit. We zien veel enthousiasme bij de Limburgse tieners om weer te mogen optreden op het grote TVK finale podium. Dit jaar zonder voorronde, maar wél met een directe plaatsing in de finale. Makkelijker kunnen we het niet maken.” 

Twee leeftijdscategorieën

Nieuw dit jaar is dat bij voldoende deelnemers de tieners van 12 tot en met 15 jaar alsmede de tieners van 16 tot en met 19 jaar Limburgs kampioen kunnen worden in de eigen leeftijdsklassen. Deelnemers die zich vorig jaar ook al hadden ingeschreven mogen dit jaar eenmalig ervoor kiezen om met het liedje van vorig jaar én met een nieuw liedje mee te dingen naar de titel van beste tiener Vastelaovend leedje van Limburg.

Daarnaast biedt het TVK alle finalisten dit jaar een videoclip aan die zij kunnen opnemen bij Studio Hellenbrand uit Brunssum. Een toffe videoclip én een gegarandeerde TVK finaleplaats; hoe leuk is dat!?

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 31 december 2021 via deze webpagina van TVK Limburg.  

270921/HvL

 

 

 

Tags
Wellicht interessant