img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-12-2021 03:24

TVK uitgesteld tot voorjaar 2022

Limburg - 13 december 2021 - Net als in 2021 ziet het stichtingsbestuur van het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) zich genoodzaakt om de finale in Sittard op 5 februari 2022 af te gelasten en te verplaatsen naar mei/juni 2022. Voor het tweede jaar achter elkaar zijn de omstandigheden rondom de coronapandemie dermate onzeker, dat dit grootste Limburgse tiener evenement niet goed georganiseerd kan worden. "Een online editie van het TVK geen passend alternatief is voor tieners", aldus het stichtingsbestuur.

img

De finale zal worden verplaatst naar mei of juni 2022 en voor het eerst in de geschiedenis zal een Vastelaovend liedjes concours georganiseerd worden in de buitenlucht, althans dat ligt nu in de planning.

"Hopelijk zal het betere weer in het voorjaar en de frisse lucht het virus dan geen kans meer geven. Laat het C-virus snel weer het carnavalsvirus worden."
 
Het bestuur is meteen aan de slag gegaan met de organisatie van een unieke voorjaars TVK finale ergens in Limburg.  Plaats en datum zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

131221/HvL

Wellicht interessant