img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-9-2021 22:30

Roggelse finaliste Linda Heijmans HEMA Design Contest valt buiten de prijzen

Roggel/Amsterdam - 30 september 2021 - "Niet gewonnen, wel genoten!!" Linda Heijmans uit Roggel was een van de 10 finalisten van de HEMA Design Contest 2021. Vandaag mocht ze haar ontwerp 'Feestpuntjes' presenteren aan de vakjury op het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam. Ze viel helaas niet in de prijzen. "Mijn presentatie ging heel goed en de jury vond het een feestelijke presentatie en ik kreeg positieve feedback. Ik ben trots op mezelf dat ik een van de 10 finalisten was (van de 250 inzendingen)." 

img

Het design van Linda  

Feestpuntjes – Vrolijke bordjes in de vorm van een punt voor het serveren van feestelijke hapjes als vlaai en pizza maar ook snoep en popcorn. Met deze vrolijke bordjes in de vorm van een punt, maak je direct indruk op de feesttafel. Vul ze met feestelijke hapjes zoals vlaai, snoep, chips of pizza. Door de opstaande rand kan dit allemaal geserveerd worden op de feestpuntjes. Samen vormen de puntjes precies een ronde taart. Er is keuze uit een bonte kindercollectie en een rustige kleurstelling waardoor ze te gebruiken zijn door groot en klein. Gebruiksgemak, vrolijkheid, minder afwas…en meer tijd om te feesten.

Oordeel jury - Speciale feestbordjes verhogen de feestvreugde. Bovendien hebben ze een herkenbaar uiterlijk door de dunne vorm, waardoor ze ogen als gevouwen karton. Ook handig: ze zijn stapelbaar en dus makkelijk op te bergen. 

Over de Hema Design Contest 2021

HEMA bestaat dit jaar 95 jaar en daarom staat de 31e design contest van HEMA in het teken van feest vieren. Naast het dagelijks leven leuker en makkelijker maken streeft HEMA naar meer duurzame en inclusieve producten voor iedereen. De uitdaging is dan ook: ontwerp een oplossing die de toekomst van samen vieren beter, makkelijker en leuker maakt.

Winnaars 2021

De winnaars dit jaar zijn Yvonne Bruin met HeyMe (juryprijs) en Susanna Osinga met het herpakpapier (publieksprijs). Beiden winnen een bedrag van € 2.500. Het fotodeelsysteem HeyMe wordt verder ontwikkeld en komt uiteindelijk terecht in de winkels van Hema.

Foto Linda Heijmans
300921/HvL

Wellicht interessant