img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-10-2021 21:05

Tim Snijckers gekozen als lijsttrekker CDA Maasgouw

Maasgouw - 13 oktober 2021 - De leden van het CDA Maasgouw hebben tijdens de onlangs gehouden Algemene Leden Vergadering unaniem de 36-jarige Tim Snijckers voor de 3e keer tot lijsttrekker verkozen. Tim Snijckers werd in 2018 wethouder toen Jessie Smeets-Palmen besloot een stapje terug te doen. In zijn eerste periode als wethouder is hij onder andere verantwoordelijk voor Ruimtelijke Ordening, de Omgevingswet, Sport en Cultuur. Een brede portefeuille waar vele inwoners mee in aanraking komen.

img

De lijsttrekker van het CDA moet een integere, herkenbare en geëngageerde persoon zijn, die het CDA vertegenwoordigt binnen en buiten Maasgouw. Daarbij moet hij zijn bijbehorende verantwoordelijkheden weten en moet hij verbindende kwaliteiten hebben.

“Deze eigenschappen zijn ruimschoots terug te vinden in de persoon van Tim Snijckers. We hebben met Tim Snijckers een goede vertegenwoordiging, iemand die de verbinding zoekt tussen alle partijen, zowel binnen als buiten Maasgouw”, aldus Jan Heijnen, voorzitter van CDA Maasgouw.

Tim Snijckers gaat de uitdaging vol enthousiasme aan. “Ik ben vereerd dat ik wederom de lijst van Maasgouw mag aanvoeren. Onze lokale afdeling heeft een intensief half jaar achter de rug. Met alle ontwikkelingen in de partij, zowel provinciaal als landelijk, willen we laten zien waar we de afgelopen jaren aan hebben gewerkt: een gezonde en stabiele Maasgouwse samenleving. We zijn er voor iedereen. Van de sociaal zwakkeren tot aan de ondernemers. We hebben al veel gerealiseerd maar er zijn nog meer dan voldoende uitdagingen voor ons. De huidige vraagstukken zoals onder andere jeugdzorg, woningnood en klimaatverandering vragen van ons als politici om dit samen met onze inwoners op te lossen. Dit kunnen wij niet alleen.”  

Bron CDA Maasgouw
131021/HvL

Wellicht interessant