img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-11-2022 11:19

Eynder Pieck Festival bij Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind - 19 november 2022 - Op zaterdag 17 en zondag 18 december organiseert Openluchtmuseum Eynderhoof de tweede editie van het Eynder Pieck Festeyn. Het Openluchtmuseum is dan omgetoverd tot een kerstdorp met kerstkramen, vele oude ambachten, muzikanten, koren, straatartiesten en figuranten die het publiek vermaken. Activiteiten vinden zowel binnen als (overdekt) buiten plaats. Anton Pieck krijgt met zijn oud-Hollandse taferelen weer een prominente rol.

img

Nieuw dit jaar

Nieuw is het Eynder Pieck Pleyn met kermisattracties voor de jeugd zoals een zweef- en een zelfgemaakte paardjesmolen. Ook het nieuwste ambachtengebouw wordt dit jaar opengesteld. Alle ambachten van Eynderhoof zijn in bedrijf en uiteraard in kerstsfeer.

Inwendige mens

Honger en dorst gekregen? Dan is er genoeg te kiezen zoals oliebollen, pannenkoeken, soep, vlees van de grill, warme dranken en nog veel meer lekkers!

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 17 en zondag 18 december 2022, van 15.00 tot 20.00 uur (horeca open tot 22.00 uur)

waar - Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof, Milderspaat 1, Nederweert-Eind

entree - entreeprijs € 8 / kinderen van 4 t/m 11 jaar € 4 / kinderen tot 3 jaar gratis / gezinskaart (2 volwassenen, 2 kinderen) € 20 / museumkaart is geldig (gratis entree) 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

191122/WW 

Wellicht interessant