img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2023 17:12

Kennismakers - Tilly Custers: Toeval of Synchroniciteit?

Weert - 27 februari 2023 - Ontstaan alle gebeurtenissen uit het niets? Bestaat er zoiets als het lot of is er eerder sprake van leiding en begeleiding? Hebben we hier zelf invloed op of overkomt het ons?  Kennismaker Tilly Custers deelt op zaterdag 4 maart om 13.00 uur haar ervaringen en overwegingen bij Bibliocenter Weert (Wilhelminasingel 250). Gratis toegang voor leden én niet-leden. 

img

Kennismaker Tilly Custers 

De omstandigheden zijn vaak wat ze zijn, hoe we daarmee omgaan, hoe we ernaar kijken hebben we in eigen hand of beter gezegd in ons eigen hoofd. Tilly Custers speelt al jaren met bovengenoemde vragen. De komst van een zoon met beperkingen zette haar leven op zijn kop. De problematiek waarmee ze te maken kreeg was nieuw, zodat ze als verpleegkundige in aanraking kwam met de wereld van energetische therapie en natuurgeneeswijzen. Regelmatig zet Tilly haar gedachten op papier. Met enkele gedichtenbundels, waaronder Ontsluiering en Overgave, deelt ze haar ervaringen en overwegingen.

Aanmelden kan op deze webpagina van Bibliocenter. Gratis voor leden én niet-leden.

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. Kijk voor meer informatie op www.bibliocenter.nl/kennismakers.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Bibliocenter
270722/HvL

Wellicht interessant