img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2024 15:23

Workshop 'Wat heb jij nodig om 2024 goed te beginnen?'

Weert - 3 januari 2023 - Het nieuwe jaar is net begonnen en daarom organiseert Bibliocenter op woensdag 17 januari een speciale avond in de bibliotheek. Kom even los van de dagelijkse hectiek om bewust na te denken over jouw behoeften voor een gezond begin van het nieuwe jaar. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de relatie tussen mentale en fysieke gezondheid. Ontdek je welke stappen je kunt zetten om een gezondere levensstijl te bereiken.

img

Wat heb jij nodig om 2024 goed te beginnen?

Kom even los van de dagelijkse hectiek om bewust na te denken over jouw behoeften voor een gezond begin van het nieuwe jaar. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de relatie tussen mentale en fysieke gezondheid. Door middel van korte oefeningen, krijg je zelfinzicht en ontdek je welke stappen je kunt zetten om een gezondere levensstijl te bereiken.

Vaak merken we niet eens op hoe we op de automatische piloot door onze dagen gaan, zonder na te denken over de impact van onze routines op onze gezondheid en welzijn. Sommige gewoontes kosten ongemerkt te veel energie, waardoor we ons minder fit voelen of zelfs wat gespannen. Deze avond is bedoeld om je bewust te maken van jouw gewoontes en om concrete stappen te zetten naar een gezondere leefstijl. 

Over Sara Weyden

De workshop wordt verzorgd door coach Sara Weyden. Met haar coaching praktijk helpt Sara mensen op het gebied van vitaliteit, stress en burn-out.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 17 januari 2024, van 19.30 uur tot 21.00 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert 

aanmelden - wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

030124/HvL

 

Wellicht interessant