img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2023 12:56

'Loeren bij de Boeren 2023'

Neer/Kessel-Eik/Kessel - 22 maart 2023 - Na drie jaar is het weer zover. Op zondag 30 april wordt de 10e editie van Loeren bij de Boeren georganiseerd, ditmaal in Neer, Kessel-Eik en Kessel. De gratis fietstocht voor de hele familie met stops bij diverse boerenbedrijven. Het thema van deze editie is 'Trotse Boeren'. De fietstocht door het platteland is ongeveer 27 km, waarbij er diverse doe-activiteiten voor jong en oud zijn opgezet. Er is ook een autoroute langs de deelnemende bedrijven beschikbaar.

img

Trotse boeren!

Dit jaar is het thema Trotse Boeren. Het zijn allemaal ondernemers die samen met hun gezin en omgeving ervoor gaan om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen. Met name in deze tijd waarin er veel gaande is in de wereld wil de organisatie laten zien dat deze trotse ondernemers, die ondanks vele uitdagingen 24/7 met hart en passie voor hun bedrijf gaan, een grote verrijking zijn voor het positieve beeld wat de agrarische sector verdient.

Deelnemende bedrijven

- Champignonkwekerij Jacobs 

- "De Waog" Biologische Tuinderij

- Melkveelhouderij Sijben

- Waterschap Limburg

- Stemkenslof BV Witloftrekkerij

- Loonbedrijf Maas

- Camping en zorgboerderij Oda hoeve

- Hermans Herefords

Op de FB-pagina van Loeren bij de Boeren is veel informatie te vinden over de deelnemende bedrijven, die van 10.30 uur tot 16.00 uur hun deuren openen voor het publiek.

Fiets- en autoroute

Op deze webpagina van Loeren bij de Boeren vind je de fiets- en autoroute.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

220323/HvL 

 

 

Wellicht interessant