img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-9-2023 12:56

Leer begrijpen wat je trouwe viervoeter je echt wil zeggen

Weert - 8 september 2023 - Je hond is meer dan alleen een trouwe metgezel; hij is een bron van non-verbale communicatie en emoties. Vaak spreken deze signalen boekdelen, maar begrijpen we ze niet altijd volledig. Bibliocenter Weert nodigt je op dinsdag 26 september uit voor een boeiende avond met gedragsdeskundige Miranda van der Meer, waarin je leert begrijpen wat je hond je eigenlijk probeert te vertellen.

img

Miranda van der Meer, een gediplomeerde gedragsdeskundige voor honden en verlatingsangstdeskundige, zal je inwijden in de geheimen van de hondentaal. Ze zal bespreken waarom je hond gaapt, krabt zonder jeuk of wegkijkt tijdjes jouw perfecte plaatje. Door haar deskundig inzicht leer je de ware betekenis achter deze gedragingen begrijpen.

Daarnaast zal Miranda ingaan op waarom je hond soms (blaffend) naar andere honden, mensen of kinderen lijkt te gaan, terwijl hij eigenlijk angstig is. Ontdek de lichaamstaal van honden, kalmerende signalen en hun natuurlijke behoeften.

Tijdens deze informatieve avond krijg je inzicht in het gedrag en de psyche van jouw hond. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen en je gaat naar huis met tips om je hond nog beter te begeleiden in allerlei situaties.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 26 september 2023, van 20.00 uur tot 21.30 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname - € 5,00 voor Bibliocenter leden. € 10,00 voor niet-leden

aanmelden - dat kan via de website van Bibliocenter

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Stockfoto
080923/HvL 

Wellicht interessant