img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-10-2023 13:10

Informatieavond Samen digitaal: patiëntenportaal, tips & tricks voor digitale zorg

Roermond - 21 oktober 2023 - Op woensdag 15 november organiseert het Laurentius Ziekenhuis samen met de regionale bibliotheken Bibliocenter, Bibliorura en De Domijnen een informatieavond over hoe mensen zelf hun gezondheidszaken kunnen regelen via het internet. Ook wordt uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden die het Laurentius Ziekenhuis samen met de regionale bibliotheken aanbiedt voor ondersteuning bij gebruik van digitale toepassingen. Deelname is gratis.

img

“Digitale ontwikkelingen zijn niet meer weg te denken in de zorg en zullen de komende jaren alleen maar belangrijker worden. Gebruik van digitale toepassingen, zoals het patiëntenportaal Mijn.LZR, kent veel voordelen voor de patiënt. Graag willen we onze patiënten hierin meenemen en uiteraard ook de mogelijkheden van ondersteuning laten zien. Want digitaal, dat doen we samen!”, aldus Inge Hensen, adviseur patiëntencommunicatie Laurentius Ziekenhuis. 

Tijdens de avond zal Judith Aller (adviseur digitale zorg LZR) de aanwezigen meenemen in de mogelijkheden van Mijn.LZR, zal Inge Hensen (adviseur patiëntencommunicatie LZR) de mogelijkheden voor ondersteuning vanuit het ziekenhuis toelichten en zal Merel Spee (consulent basisvaardigheden Bibliorura Roermond) vertellen wat de bibliotheken kunnen betekenen in het oefenen met digitale zorg. 

Praktische informatie

wanneer - woensdag 15 november 2023, van 19.00 tot 20.30 uur (zaal is vanaf 18.30 uur open)

waar - in de Roerzaal van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond

voor wie - voor patiënten, partners, mantelzorgers, burgers en iedereen die graag meer wil weten over het gebruik van het patiëntenportaal, tips en tricks voor digitale zorg.  

deelname - gratis

aanmelden - aanmelden kan telefonisch via 0475 - 38 25 15 of per e-mail via communicatie@lzr.nl  

vragen vooraf? - stuur dan een e-mail naar communicatie@lzr.nl met uw vragen

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto LZR
211023/HvL

Wellicht interessant