img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-6-2020 17:56

Laatste kavel OML op bedrijventerrein Koeweide Maasbracht voor Geelen Beton

Maasbracht - 30 juni 2020 - Eugène Geelen, directeur-eigenaar van Geelen Beton heeft vandaag symbolisch de sleutel ontvangen van kavel Lijnpad op bedrijventerrein Koeweide te Maasbracht. Hij kreeg deze van Hans Coppus, directeur OML. Met de verkoop van kavel Lijnpad heeft OML al haar beschikbare gronden in Maasbracht verkocht aan ambitieuze lokale ondernemers.  

img

Daarnaast heeft Geelen Beton het naastgelegen kavel van 13.000 m2 in particulier eigendom gekocht. Met de verkoop van kavel Lijnpad heeft OML al haar beschikbare gronden in Maasbracht verkocht aan ambitieuze lokale ondernemers. Hiermee wordt bijgedragen aan de economische groei van de gemeente Maasgouw.

Geelen Beton

Geelen Beton is al sinds 1923 actief en draagt bij aan de toonaangevende positie op de markt van prefab beton. Daarnaast zijn er innovatieve ontwikkelingen als het gaat om product verhouding tussen systeemvloeren en bouwelementen. Architecten en aannemers kiezen dan ook steeds vaker voor de pluspunten zoals een versneld bouwtempo en extra esthetische mogelijkheden. De ontwikkelingen in de sector gaan hard en Geelen Beton loopt hierin voorop.
De kavel op bedrijventerrein Koeweide is een uitbreiding voor het bedrijf. Naast de vestigingen in Wanssum en Posterholt voorziet de kavel Lijnpad voor een belangrijke mate in de opslag en overslag van de producten. De strategische positie, dicht bij de snelweg A2, biedt Geelen Beton vele voordelen.

Kerntaken OML

OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, Merummerpoort, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Foto: OML

Wellicht interessant