img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-1-2019 11:30

Nationale Voorleesdagen 2019 en Voorleesontbijt

Roermond - Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019 van 23 januari tot en met 2 februari organiseert de bibliotheek in Roermond een voorleesontbijt op 26 januari, aanvang 10 uur. De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. Eerst wordt het verhaal van Harry voorgelezen door Tante Thee Theater en daarna volgt lekker ontbijt. Tijdens het ontbijt zorgen Tante Thee Theater en Harry voor een hoop gezelligheid.  

img

Foto: NationaleVoorleesdagen.nl

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Deelname aan het voorleesontbijt is gratis. Aanmelden kan via onderstaande buttons. Er is plek voor maximaal 50 kinderen. Om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen aan het voorleesontbijt, mag maximaal 1 ouder per kind deelnemen. Het ontbijt start om ongeveer 11 uur. Meedoen? Aanmelden kan via deze link.

Locatie: de Bibliotheek Bibliorura, Neerstraat 11-13, Roermond
  
Datum en tijd: zaterdag 26 januari 2019 van 10 tot 12 uur

Voorlezen is niet alleen heel leuk en gezellig, het is ook heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren er nieuwe woorden van, ontdekken de wereld en ontwikkelen hun fantasie.

De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. Harry de kat gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Wellicht interessant