img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-9-2020 10:12

HEMA IJzeren Man Loop - succesvol voor LG De Grenslaupers

Weert - 7 september 2020 - Langzaam maar zeker wordt de hardloopkalender weer voller, steeds meer evenementen kunnen doorgang vinden. Gisteren vond de maandelijkse De Hema IJzeren Man Loop in Weert plaats en voor LG De Grenslaupers werd het met twee 1e plaatsen wederom een succesvolle trimloop.  

img

Er deden negen hardlopers van LG De Grenslaupers mee, op vier verschillende afstanden.

Maria Stienen legde 3,5 km af, Sonja van Melick 7 (1e in 40.21), Rosalie Rietjens, Henk van Bree, Thijs van Pol en Theo Halfers gingen voor 10,4 km en Marcel van Aggel, Lila Joseph en Michel Hoeken deden er met 13,8 km nog een kilometerschepje bovenop. Theo Halfers werd in zijn categorie ook 1e in 52.32.
 
Goed nieuws ook vanuit de organisatie van de Grenslaup Vosseven. Op 20 september gaat die trimloop onder aangepaste omstandigheden weer door bij Boshut “Nieuw Vosseven” in Stramproy na diverse door slecht weer en Corona afgelaste edities. 

Ben je benieuwd of dit ook een sport voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen op de dinsdag of donderdag of beide dagen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. 

Foto's: Jos Smeets/DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant